• Köper och säljer allt inom Foto!
  • 3 månaders garanti och 14 dagars öppet köp på allt begagnat!
  • Betala som du vill med Klarna!

Välkommen till Almqvist Foto - Här finns det mesta inom foto och även annan elektronik, både nytt och begagnat!

Vi är en fotobutik på nätet som ligger i Örebro. Vi tror på personlig service, schyssta villkor och bra kundrelationer, även på nätet!

Konkurrenskraftiga priser på Sigma - I lager för omedelbar leverans.

Manfrotto har precis släppt sin nya serie ADVANCED2 med intelligent designade kameraväskor och ryggsäckar i hög kvalité. 

Som auktoriserad återförsäljare tar vi förstås in dessa i vårt sortiment. Kika bland bilderna nedan eller gå direkt till kategorin Axelväskor eller Ryggsäckar för att kika på nyheterna! 

Välkommen till Almqvist Foto!

Välkommen till Örebros enda webshop specialinriktad på foto och kamerautrustning. Vi köper och säljer ny och begagnad kamerautrustning i hela landet. Klicka runt i menyerna för att se vårt sortiment och glöm inte att titta in på begagnatdelen som uppdateras flera gånger i veckan med nya fynd. Allt begagnat säljes med 14 dagars öppet köp och 3 månaders garanti.

VILL DU SÄLJA?

Vi köper begagnad fotoutrustning, HIFI och annan elektronik, både från privatpersoner och företag. Har du uppgraderat? Har du gamla prylar du inte använder eller har du helt enkelt tröttnat? Hör av dig och tjäna en slant på grejerna! Kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan eller via mail till info@almqvistfoto.se

Godkänd för F-Skatt.

Fullständiga villkor hittar du här!

Vi är återförsäljare av:

 Manfrotto Logo               Sigma Logo

  Hoya Logo                Sandisk Logo